Kurv

Gratis fragt ved køb over 499,- 🚚

Privatlivspolitik

Hvad er cookies?

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

PRIVATLIVSPOLITIK

Hos Petit Vert prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for Petit Verts måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.

Hvem er ansvarlig for din oplysninger?

Petit Vert
CVR: 35306099
Telefon: 26171357
Email: [email protected]

Hvad bruges dine oplysninger til og på hvilket grundlag behandler vi dem?

Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag. Vi bruger dine personoplysninger til følgende formål:

  • Levering af aftalte ydelser/varer/services
  • Kommunikation med dig i forbindelse med udbud af vores tjenester
  • Individuel markedsføring og målretning af skræddersyede tilbud og ydelser som er relevante for dig som kunde
  • Når du besøger www.petitvert.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden for at optimere brugeroplevelsen og petitvert.dk’s funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via f.eks. Facebook og Google. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, brugeroplevelsen, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.
  • Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b vedrørende opfyldelse af en kontrakt, litra c vedrørende overholdelse af retlige forpligtelser, såsom opbevaring af transaktionsoplysninger i henhold til bogføringsloven og litra f vedrørende forfølgelse af legitime interesser, der indebærer løbende forbedring af produkter, services og shopping-oplevelser samt registrering af dine præferencer mv. for at målrette vores tilbudskampagner og annoncer til dig med henblik på forbedring af din brugeroplevelse. Derudover behandler vi dine personoplysninger i henhold til EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra a, når du har givet dit udtrykkelige samtykke som læser af vores nyhedsbreve eller som kunde i webshoppen.
  • Afgivelsen af personoplysninger kan være nødvendig, hvis vi skal levere produkter til dig, som du har handlet i vores webshop. Vi kan ikke tilbyde dig vores produkter medmindre, at du oplyser os om de påkrævede oplysninger.

Google analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Google Analytics anvender cookies til at kunne generere statistikken, men ingen af disse rummer personlige oplysninger.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Hvem deler vi dine oplysninger med?

Petit Vert benytter databehandlere, herunder udbydere af software, webhosting, sociale og professionelle backups, sikkerhed og opbevaring. Dine personoplysninger vil derfor blive behandlet af tredjeparter efter instruks fra Petit Vert. Databehandlere behandler kun dine personoplysninger til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til, og på baggrund af de databehandleraftaler, der er indgået mellem Petit Vert og databehandleren. Vi forpligter alle databehandlere til at behandle dine personoplysninger fortroligt og efter gældende lovgivning.

Vi deler oplysninger om dig med:

  • Vores leverandører af IT-services (databehandlere)
  • Facebook og Google med henblik på online annoncering
  • Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected] Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

100% Sikker betaling

Krypteret forbindelse

Gratis fragt

Fri fragt ved køb over 499,-

Nem retur

Du kan bruge vores returportal.

Fragt med GLS eller DAO

1 – 2 dages levering på hverdage